TENS aparat

Najnoviji TENS aparat - Rosio Tens Master

TENS aparat koristi se u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji, a TENS terapija podrazumeva draženje perifernih nervnih završetaka impulsima naizmenične struje. TENS aparati se konstantno unapređuju, a kako bi Vama i Vašim najbližima omogućili što bolju terapiju i brži oporavak, deo naše ponude je i najnoviji TENS uređaj – Rosio Tens Master, koji je po prvi put dostupan na našim prostorima. Razlog zbog kog je TENS terapija ovim aparatom uspešna leži u njegovim delovima. Ovaj TENS aparat sadrži:

  • Posebno dizajnirana polja za levo i desno stopalo sa mapom akupunkturnih tačaka
  • Tastere na sredini table koji omogućavaju jednostavno korišćenje aparata
  • Posebno dizajnirane elektrode za TENS koje se razlikuju po obliku i veličini
  • Daljinski upravljač sa potpuno istim funkcijama kao na glavnoj strani aparata

Jedinstveni TENS aparat

Sa svojim dodatnim opcijama Rosio Tens Master predstavlja prvi i jedini TENS aparat za fizikalnu terapiju ovog tipa na našim prostorima.

Višenamenski TENS uređaj

Program Tens Mastera čine TENS terapija, refleksološka masaža i relax masaža stimulisanjem akupunkturnih tačaka na stopalima.

TENS terapija za celo telo

Oblik i veličina elektroda zavise od toga na kom delu tela se vrši TENS terapija. Aparat Tens Master ima 10 profesionalnih i 50 manuelnih programa.

Naš servis za informacije i porudžbine radi od 8 do 20h, a dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije (putem lične dostave ili naše dostavne službe).

Tens aparat 2

TENS aparati za kućnu upotrebu

TENS terapija, odnosno elektroterapija TENS, za cilj ima smanjenje bola i grčenja mišića, koji su uzrokovani različitim medicinskim stanjima, koristeći impulse naizmenične struje. Kada je u pitanju TENS aparat cena i primena zavise od toga koliko opcija ovaj uređaj nudi, kao i u kom broju dolaze elektrode za TENS.

Aparat Tens Master predstavlja savremeni vid fizioterapije. Iako se TENS aparat protiv bolova koristi već duže vreme, ovaj TENS uređaj je objedinio nekoliko vrsta terapije. Elektrode za TENS terapiju omogućavaju njeno sprovođenje, a telo uređaja sprovodi refleksološku masažu. Relax masaža postiže se stimulacijom akupunkturnih tačaka na stopalima.

TENS aparati za kućnu upotrebu su izuzetno pratkični jer pružaju mogućnost oporavka od kuće, a koriste se vrlo jednostavno. Putem kontrolne table koja se nalazi na sredini uređaja možete podešavati programe, vreme njihovog trajanja, zagrevanje polja za stopala, osvetljenje, a tu su i tasteri putem kojih možete uključiti i muziku.

Eliksir za cilj ima najbolju negu i terapiju za Vas i Vaše najbliže, a Rosio Tens Master će sigurno ublažiti ili otkloniti bolove izazvane sportskim ili drugim povredama, artritisom ili sličnim uzrocima. Ukoliko vas zanima Master Tens aparat cena i ostale informacije o proizvodu i tome kako se koristi TENS aparat za fizikalnu terapiju, dostupne su putem naše kontakt forme i call centra.

Pozovite ili pišite