Sanitetski prevoz pacijenata

Početna    Sanitetski prevoz pacijenata

Eliksir Medical nudi iskusan tim vozača, medicinskih sestara i lekara za brigu o pacijentima koji zajedno rade na pružanju najudobnijeg iskustva po najvišim svetskim standardima.

Naše kvalifikovano osoblje je obučeno da pruža sigurne i pouzdane usluge prebacivanja pacijenata “od kreveta do kreveta”, bilo da je u pitanju njihov dom, starački dom, lekarska ordinacija ili bolnica.  

Sanitetski prevoz nepokretnih lica, teško pokretnih pacijenata, starih osoba i bolesnika u svim stadijumima bolesti obavljamo pažljivo i profesionalno. Pacijent  može primiti kiseonik, nosila ili šetač. Naš prevoz nepokretnih lica podrazumeva gratis unošenje i iznošenje pacijenata u soliterima u kojima pacijent stane u lift.

Za sve dodatne nedoumice i preciznije cene (ukoliko imate potrebu za medicinskom pratnjom ili drugom, specifičnom uslugom), možete nas kontaktirati pozivom na broj 063/363-820, tako što ćete poslati e-mail, ili putem formulara za rezervaciju.

Prevoz bolesnika uz medicinsku pratnju

Ukoliko je uz prevoz sanitetskim vozilom neophodna i stručna medicinska pratnja, na važeći cenovnik transporta dodaje se i cena usluge pratnje. Cena se obračunava u odnosu na dužinu transporta, kao i to koja mediniska pratnja je potrebna (samo medicinska sestra, lekar, lekar i medicinska sestra, dva lekara i slično).

Međunarodni sanitetski prevoz

Eliksir Medical nudi Vam usluge međunarodnog sanitetskog prevoza shodno Vašim zahtevima i potrebama. Raspolažemo udobnim sanitetskim vozilima opremljenim po najvišim standardima. Možemo Vam obezbediti pratnju lekara anesteziologa, lekara urgentne medicine, medicinskih sestara i tehničara.

Usluge međunarodnog sanitetskog prevoza

Avionski transport specialnim sanitetskim avionima

Kompletno opremljeni avioni za najteže i urgentne slučajeve uz pratnju profesionalnog osoblja ( lekari, medicinske sestre, tehničari). Ukoliko je potrebno, organizujemo i prevoz  za ličnu pratnju svakog pacijenta.

Drumski transport specijalnim sanitetskim vozilima

Kompletno opremljena sanitetska vozila uz medicinsku pratnju. Ukoliko je potrebno, organizujemo i prevoz  za ličnu pratnju svakog pacijenta.

Avionski transport standarnim avionima

Zahvaljujući saradnji sa aviokompanijom iz Turske, u mogućnosti smo da pacijentu obezbedimo kupovinu 2,3 ili 4 vezana sedišta u avionu i tako mu pružimo neophodan komfor . Ukoliko je potrebno, organizujemo i prevoz  za ličnu pratnju svakog pacijenta.

Autobuski transport regularnim autobusima ( redovna linija Beograd – Instanbul)

Zahvaljujući saradnji sa autoprevoznikom  iz Turske, u mogućnosti smo da pacijentu obezbedimo autobuski prevoz redovnom linijom Beograd-Istanbul uz medicinsku pratnju. Ukoliko je potrebno, organizujemo i prevoz  za ličnu pratnju svakog pacijenta.

Transport privatnim vozilom pacijenta uz medicinsku pratnju

Eliksir Medical pacijentima obezbeđuje usluge transporta privatnim vozilom, uz stručnu medicinsku pratnju. Ukoliko je potrebno, organizujemo i prevoz za ličnu pratnju svakog pacijenta.

Prevoz pacijenata sa pratnjom

Sanitetski prevoz bolesnika i starih lica zbog specifičnosti i potreba korisnika podrazumeva pratnju dve osobe u vozilu – vozača i pratioca. Po potrebi se može organizovati i profesionalna pratnja, pa u vozilu mogu biti i lekar anesteziolog, lekar urgentne medicine ili medicinska sestra.

Prevoz na različite lokacije

Prevoz invalida, drugih bolesnika i starih lica obavljamo na području Beograda, ali i raznih banja i privatnih destinacija širom zemlje i inostranstva. Naša vozila su pogodna i za duža putovanja, pa je komfor Vaših najbližih siguran bez obzira na udaljenost destinacije.

Sanitetski prevoz bolesnika “od kreveta do kreveta”

Bez obzira na to u koje doba dana ili noći Vam je potreban prevoz pacijenata, Beograd i ostatak Srbije, kao i destinacije u inostranstvu su dostupne uz usluge Eliksir zdravstvenog tima i naša vozila.

Šta podrazumeva naš sanitetski prevoz pacijenata?

Komfor i sigurnost Vaših najbližih nam je apsolutni prioritet, pa zato kao jednu od naših usluga nudimo sanitetski prevoz pacijenata po najvišim standardima. Uz posvećenost našeg stručnog osoblja i udobna vozila kojima se služimo, prevoz bolesnika i starih lica do bolnice, staračkog doma, banje, ili bilo koje željene lokacije obavljamo pažljivo i odgovorno

Stojimo Vam na raspolaganju za:

  • prevoz nepokretnih lica
  • prevoz teško pokretnih pacijenata
  • prevoz starih osoba
  • transport bolesnika različitih stadijuma

*Za sve dodatne nedoumice i preciznije cene (ukoliko imate potrebu za medicinskom pratnjom ili drugom, specifičnom uslugom), možete nas kontaktirati pozivom na broj 063/363-820, tako što ćete poslati e-mail, ili putem formulara za rezervaciju.