Polivitaminske infuzije

Početna    Polivitaminske infuzije

Važno je da ostanete hidrirani nakon treninga, posle dana provedonog na suncu ili posle noći opijanja. Bolest takođe dovodi do veće potražnje Vašeg tela za resursima, što Vas zauzvrat može brže dehidrirati. Ostati hidrirani kada ste bolesni može biti teško kada se ne osećate dobro, posebno ako osećate mučninu ili spavate više nego obično.

Obična voda ne sadrži elektrolite, minerale koji se nalaze u Vašem telu i koji su neophodni za pravilnu funkciju mišića, pH ravnotežu Vaše krvi i još mnogo toga. Elektroliti se prirodno gube kada se znojite. Vaše telo ne proizvodi elektrolite samostalno, tako da se ovi minerali moraju svakodnevno zameniti unosom hrane, pića ili suplemenata.

Eliksir tretman uključuje mešavinu tečnosti i elektrolita koji će brzo pomoći u ublažavanju ovih simptoma i ostaviti da se osećate revitalizovano i osveženo. Ovaj tretman obično traje između 30-60 minuta i dobija se u bolničkim uslovima ili u Vašem domu.

Polivitaminske infuzije Eliksir Medical
Polivitaminske infuzije Eliksir Medical

Eliksir Energy

Eliksir Energy uključuje specijalno formulisanu kombinaciju IV tečnosti, elektrolita, vitamina i antioksidanata za borbu protiv simptoma umora i niskog nivoa energije. Naša posebna kombinacija vitamina za povećanje energije takođe poboljšava vašu mentalno stanje i ukupne performanse. Vašem telu je potrebna osnovna količina tečnosti samo da bi se očistili toksini i održali funkcionisanje vaših organa. Tokom bolesti, vašem telu je potrebno još više tečnosti da bi se podstakao imuni odgovor i održao viši metabolizam.

Eliksir za imunitet

Eliksir za imunitet obezbeđuju vašem telu vitamine, antioksidante i hidrataciju koja vam je potrebna da biste se borili protiv te dosadne prehlade. Takođe ovakvi kokteli mogu pomoći u olakšavanju simptoma kod raznih autoimunih oboljenja. Još jedna dobra stvar kod ovog koktela je dostavljamo direktno vama tako da ne morate da ustanete iz kreveta kada se osećate loše.

Eliksir za mamurluk 

Postoje tri glavne komponente oporavka od mamurluka. Rehidracija vašeg tela je najvažniji korak u oporavku od mamurluka. Da bi se dodatno ubrzao oporavak, detoksikacija uklanja nakupljanje toksina uzrokovanih konzumiranjem alkohola. Na kraju, važno je vratiti hranljive materije izgubljene tokom pijenja. Eliksir za mamurluk  je brz i efikasan metod za brzu borbu protiv simptoma mamurluka u roku od 30-60 minuta. Naš tretman rehidrira vaše telo, pomaže vam da izbacite toksine, obnavlja hranljive materije izgubljene tokom noći obilnog pijenja i čisti vaš sistem. Naša formula uključuje lekove protiv mučnine koji obezbeđuju brzo olakšanje, tako da ćete se brzo vratiti normalnom osećaju.

Eliksir NAD

Eliksir NAD, skraćenica za nikotinamid adenin dinukleotid, je aminokiselina i koenzim niacina (vitamin B3) koji se nalazi u svakoj ćeliji vašeg tela. Većina energije i funkcije vašeg tela podržavaju mitohondrije u ćelijama, a NAD igra važnu ulogu u funkciji mitohondrija. Terapija Eliksir NAD+ može pomoći u jačanju neuroloških funkcija, vraćanju mentalne jasnoće, podržavanju regeneracije i popravke mozga i povećanju metaboličke funkcije. NAD takođe može pomoći u poboljšanju simptoma anksioznosti, umora i depresije. Vitamini u ovoj formuli poboljšavaju prirodnu efikasnost NAD za maksimalne rezultate.

Eliksir za lepotu

 Naš Eliksir za lepotu je formulisana sa odabranim vitaminima koji dopunjuju vašu kosu i kožu, čineći ih jačim i dajući im zdraviji izgled. Ovaj tretman je napunjen IV tečnostima, elektrolitima, B12, vitaminima B-kompleksa, vitaminom C, glutationom i biotinom koji će učiniti da izgledate i osećate se najbolje.

Predstoji vam poseban događaj ili važna prilika i želite da izgledate najbolje što možete? Mnoge od najboljih holivudskih zvezda dobijaju IV vitamin i antioksidans IV pre svojih događaja na crvenom tepihu kako bi im pomogli da detoksikuju svoja tela i izgledaju zdravo i blistavo. Slobodni radikali i nakupljanje toksina mogu dovesti do dosadnog izgleda kože, kose i noktiju. IV terapija prirodno čisti vaše telo i uklanja toksine da bi vašoj koži dala mladalački i podmlađeni izgled.

Eliksir Myeres

Eliksir Myeres je intravenska mikronutritijentna (mešavina minerala, elektrolita i vitamina) terapija koja se daje u vidu infuzije.

Eliksir za prevenciju

Eliksir za prevenciju  je naša najsveobuhvatnija terapija. Ova formula kombinuje stopu apsorpcije od 100% IV terapije sa prednostima naših pažljivo pomešanih sastojaka. Krajnji rezultat je da ćete izgledati i osećati se najbolje!

Eliksir Detox

Ovaj koktel pospešuje čišćenje jetre, hidrataciju organizma i jačanje imuniteta.

Eliksir fat burn

Ovaj koktel se preporučuje kao dopuna zdravoj i redukovanoj ishrani, dijetetskom programu ishrane, dnevnim aktivnostima, sve u cilju ostvarivanja željene kilaže. Unošenjem ovih koktela ubrzavamo metabolizam i pospešujemo sagorevanje masti.

POLIVITAMINSKE INFUZIJE CENOVNIK

POLIVITAMINSKA INFUZIJA Primena u bolničkim uslovima Primena u kućnim uslovima
ELIKSIR ENERGY infuzija 4 000 RSD 6 000 RSD
ELIKSIR ZA IMUNITET infuzija 5 000 RSD 8 000 RSD
ELIKSIR ZA MAMURLUK infuzija 4 000 RSD 6 000 RSD
ELIKSIR NAD infuzija 7 000 RSD 10 000 RSD
ELIKSIR ZA LEPOTU infuzija 5 000 RSD 8 000 RSD
ELIKSIR MYERS infuzija 5 000 RSD 8 000 RSD
ELIKSIR ZA PREVENCIJU infuzija 4 000 RSD 6 000 RSD
ELIKSIR DETOX infuzija 4 000 RSD 6 000 RSD
ELIKSIR FAT BURN infuzija 4 000 RSD 6 000 RSD

Informacije i zakazivanje

+381 11 3752752