Medical Centar

Eliksir

Dijagnostikovanje i lečenje Sleep Apnee

Kontaktirajte nas

Lečenje u turskoj: 08:00 – 17:00

Pozivi i konsultacije:


+381 63 363 830

Eliksir Medical

Specijalna internistička bolnica Eliksir Medical je privatna bolnica opremljena po najvišim svetskim standardima smeštena u Zemunu, na mirnoj i lako dostupnoj lokaciji u ulici Zagorska 13b.

Naši lekari i osoblje posvećeni su saosećajnoj medicinskoj praksi i kontinuiranoj nezi kroz čitavu bolest pacijenta. U okviru bolnice pružamo širok spektar usluga primarne zdravstvene zaštite, kao i znanje i stručnost u oblastima interne medicine.

Usluge:

  • Stacionarsko lečenje
  • Dnevno-bolničko lečenje
  • Palijativno zbrinjavanje
  • Davanje terapije
  • Pregledi iz oblasti interne medicine
  • Dijagnostičke procedure
  • Laboratorijske usluge
  • Kućna zdravstvena nega
  • Patronažna služba
  • Sanitetski prevoz pacijenata

Naš cilj je da obezbedimo najbolje moguće ishode, stavljajući pacijenta u središte našeg odlučivanja. Mi sarađujemo sa pacijentima, njihovim porodicama, kontinuirano se usavršavamo kako bismo nadmašili njihova očekivanja. Radimo kao tim, otvoreno sarađujemo u razmeni najboljih praksi u cilju pružanju usluga najvišeg nivoa našim pacijentima.

Bolnička i kućna nega – pažnja i strpljenje za Vas i Vaše bližnje

Eliksir zdravstvena nega u bolničkim i kućnim uslovima je više od standardne usluge. Naš tim čine lekari, medicinsko osoblje, profesionalne negovateljicepatronažne sestre sa dugogodišnjim iskustvom, koji se staraju o Vama ili Vašim bližnjima

U svaki aspekt našeg pristupa kada je u pitanju bolnička i kućna nega, utkana je istinska ljubav, što se ogleda kroz kvalitet usluge, koji se ne može postići bez posvećenosti i pažnje.

O našem posebnom pristupu svedoče brojni zadovoljni klijenti, koji su nam poverili negu o njihovim članovima porodice. Uz lepu reč, pažnju i strpljenje trudimo se da svaki korisnik naših usluga, na što prijatniji način primi neophodnu negu. 

Ukoliko su Vam potrebna medicinska pomagala, ortopedska pomagala, pomagala za invalide ili druga medicinska oprema, naš poslovni partner Centar Eliksir nudi Vam širok asortiman proizvoda.
Medicinsku opremu i pomagala možete iznajmiti ili kupiti, u zavisnosti od potrebe.
Celokupnu ponudu našeg partnera Centar Eliksir pogledajte na njihovom zvaničnom sajtu www.eliksir.co.rs

Eliksir partner

Kućna nega i usluge
medicinske pomoći u kući

Pogledajte koje usluge iz oblasti kućne nege i pomoći Vam možemo ponuditi, a imajte na umu da Vašim bližnjima iz Beograda ili drugih mesta u Srbiji, negu možemo pružiti čak iako Vi lično živite u inostranstvu. Sve što je potrebno jeste da pošaljete upit ili pozovete brojeve telefona od 08:00 do 20:00 (moguća komunikacija i putem Viber-a ili WhatsApp-a), i naš stručni tim će Vam u najkraćem roku odgovoriti na sva pitanja koja možete imati kada je u pitanju kućna nega ili bilo koja druga usluga koju naš tim nudi. 

U ponudi imamo različite usluge koje su dostupne u dogovorenim vremenskim intervalima, a od najtraženijih usluga su nam patronažna služba, dnevna, noćna i 24-časovna dežurstva u zavisnosti od potreba naših pacijenata. Tu smo da saslušamo i uzvratimo profesionalnim pristupom, punim pažnje i strpljenja jer nam je lepa reč važna, a naši pacijenti to umeju da prepoznaju.

Iskustva naših
pacijenata i klijenata

Zašto je Eliksir tim pravi izbor?

Profesionalnost u radu

Naš tim čine iskusne negovateljice i medicinske sestre, spremne za podršku Vašim najbližima.

Konstantna podrška

Tu smo u najradosnijim momentima, a bićemo Vam sigurna podrška u teškim situacijama.

Pažnja i poverenje

Pacijentima pristupamo uz veliku dozu pažnje i sa njima gradimo odnos od poverenja.

doktorka-beli-mantil-ispruzena-ruka

Vama na usluzi

Po dogovorenoj usluzi, dežurstva se mogu formirati na određeni broj sati u toku dana ili noći, dok smo za konsultacije dostupni u naznačeno vreme rada call centra.