Patronažna služba

Šta podrazumeva patronažna služba iz naše ponude?

Naš tim koji se sastoji od stručnog i obrazovanog kadra garantuje posvećenost i najviši stepen brige onih kojima je to potrebno. Zbog bogatog iskustva koje posedujemo, možete nam ukazati svoje poverenje i biti sigurni da će naša patronažna služba svoj posao uraditi adekvatno i odgovorno. Svesni smo da je naša obaveza da se pored nas pacijent oseća sigurno, stoga smo se potrudili da na usluge koje pružamo možete uvek da računate. Naša patronažna služba ima iskustvo u radu sa starim osoba, hroničnim bolesnicima, terminalnim pacijentima kao i onim pacijentima koji se oporavljaju nakon bolničkog lečenja. Patronažna sestra pruža sledeće usluge u kućnim uslovima:

 • Davanje infuzija
 • Aplikacija injekcija
 • Parenteralna terapija
 • Prevencija i obrada dekubita
 • Previjanje svih vrsta rana
 • Plasiranje katetera i ispiranje bešike
 • Oksigena terapija
 • Praćenje i kontrola vitalnih znakova: krvnog pritiska, pulsa, disanja, telesne temperature
 • Pomoć i asistencija pri rukovanju pomagalima za kretanje
 • Promena pelena inkontinentnim pacijentima, održavanja higijene urogenitalnog područja
 • Pružanja usluga jutranje i/ili večernje toalete

Teško oboleli pacijenti

Kada je reč o najteže obolelima koji ne žele hospitalizaciju, naš tim specijalizovanih lekara i u ovom slučaju organizuje odgovarajući tretman.

Stručnost našeg tima

Naša najveća prednost je kadar kojim raspolažemo. Pacijenti mogu biti sigurni da će naša služba patronaže biti potpuno posvećena i odgovorna.

Terapijske procedure

U zavisnosti od potreba pacijenata, patronažna sestra može sprovoditi čitav spektar terapijskih i dijagnostičkih procedura u domu obolelog.

Naša služba za informacije, obveštenja i rezervacije Vam je na raspolaganju svakog dana od 8h do 20h.

Patronažna sestra - dolazak na kućnu adresu

Dolazak patronažne sestre je usluga koju Eliksir tim pruža svim pacijentima koji iz sopstvenih razloga ili želja zahtevaju lečenje u svom domu. Nama je u cilju da se uz usluge našeg tima, pacijenti i njihovi bližnji osećaju sigurno i bezbedno. U zavisnosti od stanja obolelog, naš tim uvek deluje propisno i svesno.

Naime i kada je reč o najtežim, umirućim bolesnicima koji odbijaju hospitalizaciju, a kojima je potrebna naša služba patronaže, organizujemo odgovarajući tretman koji je pod nadzorom specijalizovanih lekara.

Eliksir patronažna služba će sprovesti sve terapijske i dijagnostičke procedure u domu obolelog (EKG, laboratorijske analize, holter TA, holter EKG-a, obradu dekubitalnih rana, procenu fizičkog i psihičkog stanja obolelog), ali i ostale usluge koje mogu da se razlikuju od potreba pacijenta.

Eliksir se uvek jednako trudi da svi dobiju negu kakvu zaslužuju, a na nas uvek možete da računate kao na svog saveznika. U misiji očuvanja zdravlja, bržeg oporavka i nege starih lica, smo se kotirali kao najeminentniji tim.

Kada i gde patronažna služba može pružiti usluge nege bolesnika?

Služba patronaže je na raspolaganju korisnicima na čitavoj teritoriji Beograda. Usluge koje nudi naša patronažna služba možete zakazati za bilo koje doba dana, jer je naše radno vreme od 8 do 20h.

Pozovite ili pišite

Još usluga: