O nama

Početna    O nama
podrska

Eliksir Medical

Specijalna internistička bolnica Eliksir Medical otvorena je 2020. godine u Zemunu, u Beogradu. Mi smo savremena zdravstvena ustanova u okviru koje pružamo usluge kvalitetne i pouzdane medicinske zdravstvene zaštite: opšte, specijalističke i subspecijalističke preglede iz domena interne medicine, stacionar, dnevnu bolnicu, dijagnostičke procedure, laboratorijske analize i terapije.

Pružamo najsavremenije metode u terapiji bola kao i palijativno zbrinjavanje pacijenata. Pacijentima možemo ponuditi i mogućnost produžene zdravstvene nege i dodatnog lečenja putem usluga porodičnog lekara, kućne zdravstvene nege, patronažne službe i sanitetskog prevoza pacijenata.

Naš tim stručnjaka i medicinskog osoblja kombinacijom velikog znanja, iskustva i saosećajnosti pružiće vama i vašoj porodici 24-časovnu pomoć u lečenju i neophodnu podršku.

paznja-i-poverenje-ikonica

Naša misija i vrednosti

Naša misija je da pre svega pomognemo našim korisnicima i članovima njihovih porodica, uz poštovanje njihovih potreba, kao i da im pružimo neophodnu podršku kroz kvalitetnu medicinsku pomoć. Mi smo Vam uvek dostupni, sa željom i ekspertizom da unapredimo kvalitet vašeg zdravlja.

Izuzetno smo ponosni što pomažemo našim klijentima da žive udobno i samopouzdano kod kuće, tamo gde oni žele da budu.

partneri eliksir medical

Mi brinemo o Vašem i zdravlju Vaših najbližih uz pomoć važnih poslovnih partnera.