Medicinski turizam – medicinske usluge i lečenje u inostranstvu

Šta podrazumevaju medicinske usluge u inostranstvu za domaće državljane?

Medicinski turizam – pružamo sveobuhvatne usluge organizacije i realizacije lečenja i zdravstvene nege za domaće državljane koji se odluče da iskoriste prednosti koje nudi medicinski turizam u inostranstvu. U potpunosti se možete osloniti na posvećenost našeg stručnog tima i prepustiti nam brigu o organizaciji.

Uvideli smo poteškoće u domaćim klinikama i bolnicama sa kojima se naši državljani susreću: duge liste čekanja, nedostatak moderne opreme za dijagnostifikovanje i lečenje, visoke cene, kao i manjak stručnog kadra, samo su neke od njih. Zato smo uspešno ostvarili saradnju sa najboljim klinikama iz regiona i Zapadne Evrope, a posebno smo specijalizovani za saradnju sa renomiranim bolnicama i klinikama u Turskoj, te nudimo usluge najvišeg kvaliteta za zdravstveni turizam i lečenje u inostranstvu.

Sanitetski prevoz pacijenata u inostranstvu

Nudimo sve vrste sanitetskog prevoza specijalizovanog po potrebi i zahtevu pacijenta. Prevozimo stara, nepokretna lica i bolesnike. Komforan sanitetski prevoz do klinike u inostranstvu i nazad odgovoriće na sve zahteve pacijenta. 

Specijalizovanost za saradnju sa turskim klinikama

Sarađujemo sa eminentnim klinikama i bolnicama iz Turske, ali i čitave Evrope. Višegodišnje iskustvo u radu sa turskim tržištem pruža sigurnost dok stručnost neosporno utiče i na realizaciju usluga bilo gde u inostranstvu.

Stručnost tima na koji se možete osloniti

Svi naši kadrovi su stručni i odlikuju se profesionalizmom i integritetom u radu sa pacijentima, ali i medicinskim stručnjacima. Pacijent se u potpunosti može osloniti na nas pri realizaciji odabranih usluga zdravstvenog turizma.

Zdravstveni turizam u inostranstvu - usluge koje nudimo

Usluge medicinskog turizma za domaće državljane organizujemo i realizujemo na takav način da će se pacijent-putnik osećati kao u svom domu. Zdravstvene posete drugim zemljama, podrazumevaju sledeće medicinske i logističko-medicinske usluge:

  • Kompletna organizacija svih važnih elemenata za lečenje u inostranstvu;
  • Sanitetski prevoz svake vrste za putovanje radi zdravstvenog turizma;
  • Kompletno obezbeđivanje nephodne logistike najvišeg kvaliteta;
  • Temeljno praćenje toka lečenja i oporavka pacijenta do povratka nazad. 

Najčešći zahtevi za lečenje u inostranstvu

Tokom više od 10 godina iskustva u zdravstvenoj nezi, odgovorili smo na veliki broj zahteva klijenata za lečenje u inostranstvu. Neke od najčešćih intervencija, tretmana ili dijagnostičkih pregleda zbog kojih se domaći državljani odlučuju za odlazak u inostranstvo, ističemo u nastavku.

Lečenje dece u inostranstvu

Lečenje dece u inostranstvu, je često jedini preostali izbor. Moderna oprema u klinikama u inostranstvu, uz visoku stručnost i specijalizovanost dokotora iz eminentnih klinika sa kojima sarađujemo, neretko su jedino rešenje za određene intervencije, dijagnostiku i tretmane koji su potrebni za lečenje dece. 

Presađivanje kose u inostranstvu

Transplatacija kose u klinikama sa kojima sarađujemo vrši se na najmoderniji način, uz najbolju medicinsku opremu i stručnjake. Rekonstrukcijska hirurgija, koja podrazumeva i presađivanje kose, čest je zahtev sa kojim se susrećemo i sa njim imamo značajno iskustvo. 

Dijagnostifikovanje tumora u inostranstvu

Moderna oprema za dijagnozu tumora, čiji je nedostatak očigledan u domaćim bolnicama i klinikama, nekada je preko potrebna pacijentima. Zato je dijagnostifikovanje tumora u inostranstvu čest zahtev koji naš tim uspešno ispunjava. 

Snimanje putem PET SCAN aparata

PET skener je najsavremeniji za dijagnostiku i pruža detaljne informacije o funkcionisanju određenog dela tela. Obzirom na visoku potrebu za PET skenerom, a nedostatak istog u Srbiji – ne iznenađuje to što je upravo dijagnostika jedan od glavnih razloga odlaska naših klijenata u inostranstvo.

Lečenje epilepsije u inostranstvu

Lečenje epilepsije u inostranstvu je dugotrajan proces, a mi smo tu da se pobrinemo za to da on bude na što višem i boljem nivou. Osim organizacije i logistike koju ćemo obezbediti, pratićemo i ceo tok lečenja i oporavak, sve do povratka pacijenta. 

Lečenje limfoma u inostranstvu

Maligna bolest krvi, poznata kao limfom, takođe se često uspešno leči u inostranstvu. Ova bolest zahteva vrhunske terapije i stručnjake, koje nude eminentne turske i  Zapadno-evropske klinike sa kojima sarađujemo.

Lečenje matičnim ćelijama u inostranstvu

Kao i sve druge potrebe pacijenta, lečenje matičnih ćelija u inostranstvu naš tim prepoznaje kao zadatak od najviše važnosti i uspešno sprovodi kompletnu organizaciju, logistiku i praćenje toka lečenja.

Lečenje mišićne distrofije u inostranstvu

Transplatacija zdravog genetskog materijala u pogođene mišiće samo je jedna od eksperimentalnih terapija koja daje pozitivne rezultate, a uspešno se sprovodi u inostranstvu.

Lečenje raka u inostranstvu

Najmodernija oprema i savremeni tretmani umnogome utiču na stanje i tok lečenja raka. U eminentnim turskim i drugim evropskim klinikama, ono je na najvišem nivou. Lečenje raka u Turskoj je jedan od najtraženijih zahteva pacijenata koji nam se obraćaju, a Eliksir ga godinama uspešno organizuje i prati. 

Ovo su samo najčešće traženi tretmani, dijagnostike i lečenja u inostranstvu. Koji god da je zahtev pacijenta  – može se osloniti na nas. Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne usluge ili dodatne informacije za medicinski turizam i lečenje u inostranstvu, a naš ljubazni tim stoji na raspolaganju.

Pozovite ili pišite