Lečenje u Turskoj

Početna    Lečenje u Turskoj

Tim Eliskir pruža usluge kompletne logistike i organizacije upućivanja pacijenata iz naše zemlje na dalje dijagnostičke preglede i lečenje u Turskoj. Mi brinemo o kompletnom procesu lečenja pacijenata, počevši od procedure koju je neophodno obaviti pre puta, pa sve do nege nakon medicinske intervencije.

PROCES ZA DOBIJANJE LEKARSKOG MIŠLJENJA I LEČENJA U TURSKOJ

Usluga lekarskog mišljenja je potpuno besplatna. Nakon adekvatno priložene dokumentacije dobija se odgovor u roku od nekoliko radnih dana.

Obavezna dokumentacija

Potrebno je da nam pošaljete sve svoje lekarske nalaze kako bi lekar dobio jasnu sliku o Vašem trenutnom zdravstvenom stanju:

  • Kopije svih Vaših nalaza, snimaka i izveštaja o patologiji
  • Ako ste ranije imali operaciju, kopiju postoperativnog izveštaja
  • Ako ste ranije bili hospitalizovani, rezime otpusta
  • Sažetak Vašeg trenutnog plana lečenja
  • Detalji o Vašem trenutnom planu lekova i rasporedu doziranja
  • Popunjen upitnik

Podnošenje dokumentacije

Potrebno je poslati kompletnu medicinsku dokumentaciju ( poželjno prevedenu na engleski jezik ) kao i sve dodatne snimke na mejl adresu lecenjeuturskoj@eliksirmedical.rs , ili poštom na adresu

Specijalna bolnica za internu medicinu Eliksir Medical, Zagorska 13B, 11 080 Beograd ( Zemun ) sa naznakom Lečenje u Turskoj  ili lično dostaviti u prostorijama bolnice Eliksir Medical u Zagorskoj 13B.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati i telefonskim putem pozivom na broj 063/363-830

RENOMIRANE MEDICINSKE USTANOVE IZ TURSKE SA KOJIMA IMAMO USPOSTAVLJENU SARADNJU:

1. Anadolu Medicinski Centar

Medicinski centar Anadolu je vrhunska, multispecijalistička bolnica za akutnu negu sa ambulantom u samom srcu Istanbula. Osnovala ga je Anadolu Foundation 2005. godine i ima dve glavne karakteristike: neprofitni status i jedinstvenu povezanost sa globalno priznatom Johns Hopkins Medicine USA. Pripadnost Centru Johns Hopkins Medicine USA pozicionira Anadolu na nivo najboljih bolnica na svetu. Ova saradnja pruža kontinuirani pristup najnovijim inovacijama, neuporedivu stručnost i tehnološki napredak. Centar pruža izvrsnost u onkologiji (medicinska onkologija, dečja onkologija, 10 godina iskustva u radiohirurgiji i radioterapiji Ciberknife M6, Edge tehnologija u jedinici za transplantaciju koštane srži koja dostiže 2.500 transplantacija između 2010-2020, nuklearna medicina (PET-CT skeniranje, lečenje jodom, Radionuklidne terapije), vantelesna oplodnja (visokotehnološka laboratorija za embriologiju, PGD testovi, visoka stopa uspešnosti) i hirurške specijalnosti (neurohirurgija, akušerstvo i ginekologija, urologija, ortopedija).

Lečenje u Turskoj Anadolu

2. Medipol Mega University Hospital

Univerzitetska bolnica Medipol najveća je turska privatna zdravstvena investicija kao univerzitetska bolnica koja uključuje opšte, kardiovaskularne hirurgije, onkologiju i stomatološke bolnice, Univerzitetska bolnica Medipol privlači pažnju svojom modernom arhitekturom, inteligentnom građevinskom tehnologijom i naprednom medicinskom opremom i odlikuje se kao jedna od turskih najbolje bolnice sa novom generacijom tehnologije. Univerzitetska bolnica Medipol, novi je referentni centar u zdravstvenom sektoru i na nacionalnoj i na međunarodnoj sceni. Univerzitetska bolnica Medipol ima kapacitet od 470 kreveta, jedinice za intenzivnu negu sa 133 kreveta (opšta, koronarna, CVC, neonatalna intenzivna nega), koje služe sa infrastrukturom opremljen inteligentnim sistemima i tehnologijom. Univerzitetska bolnica Medipol, koja ima najveći broj odeljenja u bolnicama u Turskoj, predstavlja pristup vrhunske usluge usredsređen na pacijenta. Bolnica je takođe konfigurisana novom generacijom tehnologije koja može da obavlja istovremene operacije u 25 operacionih sala.

Lečenje u Turskoj Medipol

3. GaziOsmanPasa University Hospital

Zahvaljujući inovativnim medicinskim tehnologijama i personalizovanoj naprednoj dijagnostici i lečenju, Univerzitetska bolnica Istinie Medical Park Gaziosmanpasa stekla je ugledno ime u svim specifičnim oblastima, od tehnološke infrastrukture do kvaliteta usluge, i od lekarskog osoblja do pristupa odnosu sa pacijentima. Medicinski park Univerzitetske bolnice Istinie Gaziosmanpasa pruža usluge u modernom i elegantnom ambijentui svojim gostima Inspirisan motom „Usluga dodavanja vrednosti“. Medicinske usluge koje se pružaju u ovoj bolnici, gde je udobnost pacijenata i njihovih rođaka prioritet, uporedive su sa nivoom udobnosti u hotelu. Opskrbljujući svoje usluge naprednom tehnologijom zajedno sa naučnim pristupom u radu, zasnovanim na dinamičkom sistemu i timskom radu, Medicinski park Univerzitetske bolnice Istinie posluje u skladu sa principom multidisciplinarnog rada. Pružajući usluge po svetskim standardima na svim odeljenjima, dostupne su najsavremenije medicinske i hirurške metode vođene savremenim tehnologijama za dijagnostiku i lečenje hroničnih bolesti, poput dijabetesa, gojaznosti, hipertenzije i srčanih oboljenja, i raka koji se smatra glavnom bolešću našeg doba.

Lečenje u Turskoj GaziOsmanPasa

4. Liv Hospital (Ulus/Vadistanbul)

Liv Ulus

Sa svojim pristupom koji je fokusiran na pacijenta, istaknutim lekarskim osobljem, zdravstvenim osobljem, medicinskom infrastrukturom i tehnologijom, Liv bolnica Ulus / Istanbul sastoji se od 154 kreveta, 8 operacionih sala i 50 ambulanti na zatvorenom prostoru od 30 hiljada kvadratnih metara. Bolnica Liv, koja svoje studije privatnog zdravstvenog sektora gradi na naučnoj platformi i upoređuje svoje medicinske rezultate sa najboljim centrima na svetu, svoju snagu crpi iz činjenice da su odeljenja sastavljena od vrhunskih specijalnosti. Bolnica sarađuje sa brojnim uglednim univerzitetima i istraživačkim bolnicama u Turskoj i inostranstvu.

Liv Vadistanbul

Liv bolnica Vadistanbul ima za cilj da zdravstvenom sektoru donese visok nivo usluga, od naučnih studija do procesa dijagnostike i lečenja, od tehnološke infrastrukture do iskusnih lekara koji su stručnjaci u svojim oblastima. Liv bolnica Vadistanbul, koja okuplja mnoge stručne lekare sa akademskim studijama iz svoje oblasti, specijalizovana je za robotsku i tradicionalnu transplantaciju bubrega i sve operacije robotske hirurgije, operacije raka kod odraslih i dece, kardiološke operacije za odrasle i pedijatriju, stariji centar za zdravlje srca, napredni centar za endoskopiju . Bavi se mnogim kliničkim metodama i metodama lečenja, uključujući napredne procedure, centar za kičmu i zdravstvenu kliniku za sportiste, kliniku za rehabilitaciju koja izvodi inovativne procedure i matične ćelije.

Lečenje u Turskoj Liv

5. Bolge Pendik hastanesi

Privatna bolnica Pendik Bolge pocela je svoj rad u januaru 2010. Ova bolnica, koja se nalazi u okrugu Pendik, smeštena na zatvorenoj površini od 14 hiljada kvadratnih metara, ima ukupan kapacitet od 160 kreveta (98 kreveta za pacijente, 52 kreveta za intenzivnu negu i 10 kreveta za posmatranje). Raspolaze sa 46 poliklinika i sličan broj naprednih pregleda i dijagnostičkih jedinica u kojima se vrše svi postupci snimanja i laboratorijske analize. Njihov cilj je da budu lideri u oblastima kardiovaskularne hirurgije, ortopedije, neurohirurgije, fizikalne terapije i rehabilitacije, neurologije i plastične hirurgije. U cilju pružanja preventivnih i kurativnih zdravstvenih usluga društvu; usvajanjem slogana „U ZDRAVLJU I BOLESTI UVIJEK SA VAŠE STRANE“, definisali su svoju misiju da budu fokusirani na zadovoljstvo pacijenata i zaposlenih, te da zajedno sa svojim posvećenim zdravstvenim radnicima i lekarima pružaju kvalifikovane zdravstvene usluge.

Lečenje u Turskoj Bolge Pendik