CPAP aparat za sleep apneu

Kome je namenjen CPAP uređaj?

CPAP aparat za sleep apneu namenjen je svima koji imaju tegobe pri disanju u snu. CPAP uređaj pomaže Vama i Vašim najbližima stvaranjem pravog pritiska u disajnim putevima, a takođe spečava opuštanje mišića ždrela. Eliksir zdravstvena nega Vam pruža mogućnost iznajmljivanja ili kupovine pouzdanih CPAP uređaja, koji:

  • obezbeđuju miran i kvalitetan san
  • olakšavaju disanje
  • smanjuju rizik od bolesti izazvanih sleep apneom
  • su optimalnih dimenzija
  • su jednostavni za korišćenje

Kvalitetan aparat

Naš CPAP aparat za apneu je pravljen po ugledu na slične proizvode u inostranstvu i odlikuje se kvalitetom i modernim dizajnom.

Dostava širom Srbije

Uslugu rentiranja CPAP aparata obavljamo na teritoriji cele Srbije i proizvode dostavljamo lično ili putem kurirske službe.

Dezinfekcija proizvoda

Svi CPAP aparati i su provereni i spremni za upotrebu, a takođe redovno obavljamo i dezinfekciju proizvoda.

Možete nas kontaktirati svakog dana, a radno vreme našeg servisa za informacije je od 8h do 20h.

CPAP aparat za sleep apneu - karakterstike uređaja

CPAP aparat služi za lečenje apneje, odnosno kao priručni uređaj koji isporučuje sobni vazduh pod povećanim pritiskom. Sve osobe koje boluju od zastoja u disanja u snu (Sleep Apnea), prilikom lečenja najčešće koriste CPAP aparate, koji pacijentima pomažu tako što stvaraju pravi pritisak u disajnim putevima i sprečavaju opuštanje mišića ždrela. 

Male turbine koje aparat CPAP poseduje su elektronski kontrolisane i one duvaju vazduh pod pritiskom kroz masku za lice ili samo nos, kako bi pacijent sa maskom normalno disao. S obzirom na to da su CPAP aparati jedini zvanični i efikasni način lečenja, svi oni koji žele sebi ili svojim bližnjima koji pate od slip apneje da obezbede kvalitetan san mogu da poruče naše CPAP uređaje.

CPAP aparat za disanje - pouzdano iznajmljivanje i kupovina

Ukoliko bolujete od plućnih bolesti, uređaji za disanje Vam mogu olakšati tegobe i pomoći Vam da se izlečite. Eliksir Vam nudi opciju iznajmljivanja i kupovine pouzdanih CPAP aparata. Kontaktirajte nas za više informacija o aparatu, ceni i načinu porudžbine. 

Pozovite ili pišite

Srodni proizvodi: