Bolnički dan

Početna    Bolnički dan

Specijalna internistička bolnica Eliksir Medical u okviru bolničkog smeštaja nudi usluge dnevne bolnice, stacionara i palijativnog zbrinjavanja. Naš tim stručnjaka i medicinskog osoblja kombinacijom velikog znanja, iskustva i saosećajnosti pružiće Vama ili Vašoj bliskoj osobi 24-časovni nadzor,  pomoć u lečenju i neophodnu podršku.

Naš prioritet je da bolesnicima pružimo prvoklasnu uslugu, mirno okruženje, brižno osoblje i neposredan pristup.

Bolnički dan (promo cena) 15.000,00 RSD
Kućna poseta lekara opšte prakse od 5 000 – 8 000 RSD
Individualna nega na zahtev 6.000,00 RSD
Pratnja 10.000,00 RSD
Monitoring 5.000,00 RSD
Previjanje rana (dekubita) u sklopu bolničkog dana 1.000,00-3.000,00 RSD
Parenteralna ishrana 1.000,00 RSD
Bolnički smeštaj - bolnički dan

Smeštaj

Rapolažemo kapacitetom od ukupno 13 kreveta u okviru višekrevetnih soba, jednokrevetne sobe i apartmana. Sobe su opremljene po najvišim svetskim standardima garantujući mir, udobnost i sve neophodne uslove za adekvatno lečenje i negu. Sobe imaju pristup internetu i televizor sa kablovskom televizijom . Svakom bolesniku obezbeđeni su: bade mantil , sobne papuče i papuče za tuširanje.

Ishrana

Svakom bolesniku obezbeđena je kvalitetna ishrana usklađena sa svim njegovim posebnim prehrambrenim, kulturnim i verskim potrebama, uključujući vegeterijanske i veganske obroke.

Vreme poseta

Vreme poseta dogovaramo sa Vama i Vašim bližnjima u skladu sa kliničkom slikom bolesnika izuzev termina u kojem bolesnici primaju jutarnje terapije.

Palijativno zbrinjavanje 

U našoj bolnici pružamo usluge iz oblasti palijativne medicine bolesnicima koji se nalaze u terminalnoj fazi njihove bolesti. U ovakvim slučajevima, kada se često više ne sprovode metode lečenja primarne bolesti, primenjuju se adekvatne terapije, kako bismo svakom bolesniku ublažili tegobe i olakšali poslednje mesece njegovog života.  Najčešce se radi o bolesnicima koji boluju od malignih bolesti i progresivnih neurolopških oboljenja, koji su teško pokretni, sa bolovima, kao i svima onima koji pored terapija zahtevaju i dodatnu negu.

Napomene za bolesnike

Molimo Vas da prilikom prijema u bolnicu ponesete:

  • Ličnu kartu ili neki drugi dokument sa slikom
  • Dokumentaciju o poslednjoj hospitalizaciji ili specijalističkom pregledu
  • Sve originalne nalaze
  • Pribor za ličnu higijenu, pidžama, donje rublje, trenerka
  • Lekove koje koristite
  • Molimo Vas da stvari od vrednosti (veće novčane iznose, nakit, sat…) ne nosite sa sobom u bolnicu.

 

Dr Branko Josić

Dr Branko Josić
Subspecijalista gastroenterohepatoligije
Specijalista interne medicine

Doktor Branko Josić je specijalista interne medicine i subspecijalista gastroenterohepatoligije sa više od 30 godina radnog iskustva. Nakon završenih osnovnih i specijalističkih studija u Beogradu, radio je kao lekar interne medicine i gastroenterohepatolog na internom odeljenju u Opštoj bolnici Požarevac. Njegove primarne oblasti rada obuhvataju:

– ultrazvučnu dijagnostiku trbuha, mekih tkiva, vrata, dojke
– digestivnu endoskopiju (gastroskopija, fleksibilna rektosigmoidoskopija, kolonoskopija, anuskopija, rigidna rektoskopija)
– lečenje hospitalnih i ambulantnih internističkih pacijenata kako u urgentnim stanjima, tako i u hroničnim (infarkt miokarda sa svim svojim komplikacijama, disekcija aorte, plućni bolesnici…)
Članstva: Lekarska komora Srbije, Udruženje Gastroenterologa Srbije. Učestvovao je na brojnim domaćim, evropskim i svetskim simpozijumima i kongresima.

Dr Alan Muminhodžić

Dr Alan Muminhodžić
Specijalista interne medicine

Dr Alan Muminhodžić je specijalista interne medicine sa višegodišnjim i bogatim iskustvom u radu sa pacijentima u državnim i privatnim ustanovama. Rođen 1971. godine u Tuzli gde je završio Medicinski fakultet i edukacije za ultrazvuk abdomena, srca i Color doppler krvnih sudova vrata i nogu. Radio je kao lekar interne medicine u Univerzitetskom Kliničkom Centru Tuzla, poliklinici Medical Irac i Aqua Bristol lečilištu u Tuzli. Aktivno posećuje domaće i međunarodne kongrese od značaja.